Medlemsfordele


Som medlem af Fotobranchen har du også adgang til den brede vifte af medlemsfordele, som tilbydes gennem Dansk Erhverv.

Dansk Erhverv har bl.a. lavet aftaler med Berlingske, Circle K, Eurocard, GlasXpert (autoglas), Nets, Q8, og TDC, samtidig med der ydes rabat på carnet og certifikater.

Se alle medlemsfordelene med Dansk Erhverv

 

GLS


Som medlem af Fotobranchen får du adgang til en specialforhandlet medlemsaftale med GLS Denmark om transport af pakker til både erhverv og private uden krav om årlige minimumsforsendelser, nationalt som internationalt.

Du kan med medlemsaftalen blandt andet gøre brug af følgende fordele:

  • Specialpriser forhandlet for flere brancheorganisationen
  • Bedre betalingsbetingelser
  • Sende pakker til private og erhverv i Danmark og Europa. Maks. 30 kg. Længde + omkreds må ikke overskride 300 cm.
  • Sende pakker til private via GLS’ mere end 1.500 Pakkeshops, Danmarks største netværk af bemandede udleveringssteder til private
  • Gratis onlineportal, hvor du kan udskrive pakkelabels, track&trace i real time, lave opfølgning på udsendte pakker samt hente kvitteringer på leverede pakker
  • Afhentning af pakker fra din adresse (skal aftales nærmere)
  • Standardforsikring på op til 4.500 kr. pr. pakke

Kontakt Fotobranchens sekretariat for mere information og priser.


Om GLS
GLS er en af de førende pakkedistributører i Danmark takket være sit stærke netværk kan GLS Denmark tilbyde hurtig og pålidelig pakkelevering i Danmark og Europa.

GLS tilbyder transportløsninger med levering til erhverv, på privatadresser og til GLS’ mere end 1.500 Pakkeshops. 98 procent af alle GLS-pakker leveres fra dag til dag i Danmark.

GLS bestræber sig på at yde en god forlænget service for e-handlende ved at overholde leveringstidspunkter og holde modtageren velinformeret med e-mail- og SMS-adviseringer.